Algemene voorwaarden

Onze doelstelling:
Wij zorgen dat het werkt

Onze diensten

 

Peoflex doet er alles aan om het wervings- en selectieproces zo te optimaliseren dat onze uitzendkrachten aan uw verwachtingen voldoen. Wij zijn gedreven om direct de juiste werknemer ter beschikking te stellen, zodat u kan inspelen op de wisselende vraag uit de markt. Of het nu gaat om een korte of lange periode, onverwachts of structureel, wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Uitzenden

Tijdelijke pieken, vakantieperiodes of verlof opvangen? Dan is een uitzendkracht de perfecte oplossing. Peoflex helpt u bij het selecteren van de juiste kandidaat, zodat u onverwachte drukte aan kan en snel in kan spelen op vragen uit de markt.

Detacheren

Wanneer u een medewerker detacheert werkt deze bij u op locatie, maar formeel gezien is het een medewerker van Peoflex. Via een detacheringscontract voor bepaalde tijd werkt de medewerker namens Peoflex bij u in het bedrijf. Voordeel is dat u bijna geen administratie heeft, Peoflex draagt zorg voor de gehele salarisadministratie.

Payrolling

Bij payrolling blijft u de feitelijke werkgever, Peoflex is de juridische werkgever. Wij zorgen voor alle administratieve verplichtingen zodat u hier geen omkijken naar heeft. U selecteert zelf de werknemers en bepaalt de arbeidsvoorwaarden, wij regelen de juridisch-administratieve kant.

Werving & selectie

Heeft u een vacature? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Peoflex zorgt voor een professionele aanpak en selecteert de kandidaten op kwaliteiten, diploma’s en hun vaardigheden. Wij zorgen dat uw vacature vervuld wordt.

Op zoek naar een baan?

Schrijf je gratis in als werkzoekende