Algemene voorwaarden

Onze doelstelling:
Wij zorgen dat het werkt

Wij zorgen dat het werkt

 Een goede samenwerking is één van de belangrijkste basisprincipes binnen een arbeidsrelatie. Heeft u een vacature? Dan zoeken wij een geschikte kandidaat met de juiste competentie en motivatie.

Wij richten ons op het resultaat

Duidelijke communicatie, flexibiliteit en een vaste contactpersoon zijn enkele van onze kernwaarden. Weten wat u van Peoflex kan verwachten en zeker zijn dat het nodige resultaat behaald wordt. Dat vinden wij belangrijk!

Nederlandse en EU-werknemers

Wij faciliteren in vakbekwame uitzendkrachten uit Nederland en andere EU-landen. Motivatie, wilskracht en goede communicatie zijn enkele speerpunten of het nu gaat om een korte of lange arbeidsrelatie.

Background Image

Wij regelen alles, zodat u gelijk aan het werk kunt

De juiste kandidaat gevonden? Dan kan hij/zij direct aan de slag. Bij Peoflex staan alle uitzendkrachten direct ingeschreven en u hoeft hier niet meer naar om te kijken. Wel zo prettig want vaak wanneer u vakmensen zoekt, heeft u al genoeg werkzaamheden om uw aandacht bij te houden. Ook houden wij u op de hoogte van de laatste wijzigingen wat betreft wet- en regelgeving, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u meer informatie over het inzetten van uitzendkrachten? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

 

Peoflex B.V.

Wethouder Hulsstraat 1 – 17

7951 SE  Staphorst

tel.: +31 (0)85 303 0293

info@peoflex.nl